A mi kis falunk, az RTL Klub Válótársakat követő második saját gyártású, fikciós heti sorozata 2017 februárjában került először képernyőre. A premier minden várakozást felülmúlva elképesztően magas nézettséget szállított. Összesen több mint 1,1 millióan követték figyelemmel Pajkaszeg lakóinak bemutatkozását. Az első epizód azonban nem csak a teljes lakosság, hanem a fiatal nézők körében is jól teljesített: 473 ezer nézővel és 33,8%-os közönségaránnyal az év végi összesített toplistában a harmadik helyet szerezte meg.

A sorozat pedig nem csak a premierjével, hanem végig az első évad alatt remek nézettséget szállított csütörtök esténként az RTL Klubon. Így nem is volt meglepetés, hogy az RTL Magyarország két hónappal az indulás után, március végén bejelentette, hogy folytatódik a sorozat.

A mi kis falunk második évada február 3-án, szinte napra pontosan egy évvel az első etap premierjét követően indul. Az újfent nyolc részes szezonnal kapcsolatban azonban lesz egy fontos változás. A sorozat ugyanis már nem csütörtök esténként, hanem szombatonként lesz látható. Az epizódok pedig 21:30 helyett már 20:00-kor fognak kezdődni. Ez az időpont azonban nem lesz teljesen szokatlan a tévézők számára, ugyanis az RTL Klub tavaly nyáron ebben az időpontban ismételte a sorozat epizódjait.

hirdetés

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri végre feleségül vegye. Stoki továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. Természetesen a falu többi lakója: Kati, a tanárnő (Udvaros Dorottya), az állatorvos, (Reviczky Gábor), Laci, a polgármester unokaöccse (Bánki Gergő), Teca, a szexi kocsmárosné (Bata Éva) is szerepelnek majd a komikus történetekben. Amikből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség kedélyeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.

Hogy miként sikerül megoldást találni ezekre a problémákra? Kiderül az RTL Klubon szombatonként 20 órakor. (Fotó: RTL Klub)

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora