Idén 20 éves a Barátok közt, a jubileumi év miatt pedig már eddig is számos karakter tért vissza a Mátyás király térre. A sor csütörtökön folytatódik és 2 korábbi főszereplő és 2 régi mellékszereplő is újra feltűnik a sorozatban. Ma este újra Barátok közt lesz az egykor Orsit alakító Lóránt Krisztina, a Noémit megformáló Csifó Dorina, a Márkot eljátszó Babicsek Bernát és a Tündét megszemélyesítő Simorjay Emese – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól.

Lóránt Krisztina 2011 előtt sok éven át a sorozat egyik meghatározó szereplője volt. Az ő általa megformált Ferenczy Orsolya a Mátyás király tér lakóinak egy jelentős részéhez a mai napig kötődik, ugyanis ő Bözsi mama egyik lánya, Alíz nagynénje, Laci volt felesége és Nóra korábbi barátnője. A távozása óta csupán egyszer, 2013-ban jelent meg újra a szériában, így most 5 év után tér vissza a Barátok köztbe.

Csifó Dorina korábban szintén fontos része volt a produkciónak. Ő alakította Temesvári Noémit, aki Orsi lánya, Bözsi mama unokája, Aliz unokahúga, korábban pedig Laci nevelt lánya, Nóra és Miklós örökbefogadott fiának, Tóninak pedig a szerelme volt. Csifó Dorina 2009-ben távozott a sorozatból, Noémit utána Gonda Kata formálta meg, azonban a lányt 2011-ben kiírták a Barátok köztből. Külön érdekesség, hogy nem az “új Noémi” érkezik, hanem a karakter régi megformálójával hozzák vissza Orsi lányát. Noémi 6, az őt alakító Csifó Dorina 9 év után tér vissza a szériába.

hirdetés

Ma este szintén feltűnik Babicsek Bernát, aki Bencsik Márkot alakította 8 évvel ezelőtt. Ő volt Laci után Orsi új szerelme, akivel a történet szerint Új-Zélandra költöztek és azóta is ott élnek. Több év után Simorjay Emese is újra látható lesz, aki régebben egy-egy rész erejéig Fekete Tündét alakította. Ő Bözsa mama másik lánya, Orsi testvére, Alíz anyukája és Luca nagymamája.

A SorozatWiki úgy tudja, hogy mind a négy korábbi szereplő Alíz és Krisztián esküvőjére érkezik és csak pár epizódban fognak szerepelni.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re