A Drága örökösök 3. évada január 2-án indult az RTL Klubon és minden hétköznap esténként jelentkezik új részel, jelenleg 19:45-ös kezdéssel. A falus produkció eddig kimagasló nézettségi eredményeket ért el, 18-49-ben minden estét megnyert. Még novemberben írtuk meg, hogy Németh Kristóf után hamarosan újabb volt Barátok köztös csatlakozik a Drága örökösök szereplőgárdájához. Kiss Ramóna 2002-től közel 16 éven keresztül alakította Zsófit a Mátyás király téren, ezt követően pedig az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetője lett.

Kiss Ramóna karaktere, Franciska ma este érkezik meg Ökörapátiba, aki a lovarda életét bolygatja majd fel. A színésznőnek pedig egy friss nyilatkozata alapján sokat kellett gyakorolnia a lovaglást a szerep kedvéért. “Gyerekkoromban jártam lovastáborokba, az ügetésig jutottam. Arra emlékszem, mekkora bulik voltak, különösen a szénabálába ugrálás. Azt viszont már nem is tudom megmondani, mikor ültem utoljára lóháton, így kellett egy kis segítség, hogy visszarázódjak” – árulta el a Blikknek nemrég a Barátok közt egykori sztárja.

A csatorna annyira bízott a Drága örökösök sikerében, hogy már az új részek előtt berendelték a 4. szezont, a forgatást pedig a napokban megkezdték, ahogy a SorozatWiki elsőként beszámolt róla.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban