Neked énekelek címmel gálaműsorral készül a TV2, amelyben az összefogás fontosságára hívják fel a figyelmet és köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. A produkciót április 19-én vasárnap este láthatják a nézők. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

Magyarország legnépszerűbb előadói és sportolói fognak össze április 19-én vasárnap este, hogy egy nagyszabású gálaműsor keretében tisztelegjenek az egészségügyi dolgozók és mindazok áldozatos munkája előtt, akik ezekben a nehéz napokban is végzik a feladataikat. A Neked énekelek című gálaműsorban otthonukból jelentkeznek be és énekelnek az előadóművészek, népszerű sportolók, továbbá olyan magyar sztárok is részt vesznek a műsorban, akik a világ számos pontjáról videóüzenetben csatlakoznak a kezdeményezéshez.

A TV2 Csoport fontosnak tartja, hogy ezekben a nehéz időkben felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére. Egy ilyen krízis-, illetve elzárkózást igénylő helyzetben még nagyobb szükség van eljuttatni a zenét, művészi élményt, szórakoztatást a háztartásokba. A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap mint nap. Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük, azoknak a hétköznapi hősöknek is, akik önzetlenül végzik a napi feladataikat az otthonukon kívül, hogy biztosítsák a magyar emberek számára az alapvető szolgáltatásokat. Elismeréssel és hálával tartozunk nekik megfeszített munkájukért, kitartásukért.

hirdetés

A gálaműsor egyik kiemelkedő pillanata az lesz, amikor az LGT Nem adom fel című dalát magyar sportolók éneklik majd. A megmozdulásba már most szeretné a TV2 a nézőket is bevonni. Akinek van kedve, hogy így is kifejezze a támogatását, együttérzését és szeretne egy közös klipben szerepelni a kiváló magyar sportolókkal, nem kell mást tennie, mint felénekelni telefonjába a dal refrénjét, és elküldeni nekünk ezt a videót „Együtt énekel az ország” jeligére április 15-ig. A felvételeket a következő oldalra kell feltölteni: www.tv2.hu/nekedenekelek

A műsor házigazdái a TV2 két népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra és Till Attila lesznek.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát