Az RTL Klubon 2008-ban indult el a Showder Klub, és közel tíz éve minden tavasszal és ősszel új részek kerülnek belőle képernyőre. A műsor 2015-ben az RTL Klubról az RTLII-re költözött, és azóta is erre az adóra érkeznek a legfrissebb szezonok. Ez most sem lesz másképp, ellenben a korábbiaktól eltérően a március 27-én debütáló új évad több különkiadást is tartogat majd a nézők számára. További részletek a tévéadó közleményében:

Március 27-től, hétfőnként 22 órától vadonatúj évaddal térnek vissza az RTLII képernyőjére a Showder Klub legismertebb humoristái. A tavaszi évadban ráadásul három különkiadással is találkozhatnak majd a nézők. A Showder Klub bemutatja elnevezésű adásokban önálló, egész estés produkciókkal mutatkozik majd be a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Aranyosi Péter, Dombóvári István és a Dumaswing Kovács András Péterrel, Illés Ferenccel és Janklovics Péterrel.

A tavaszi szezonban továbbá ismét bizonyítanak majd az újoncok is: Ráskó Eszter, Musimbe Dávid Dennis, Al Gharati Magyedé. De feltűnnek olyan ifjú titánok is, mint Elek Péter és Szabó Balázs Máté, akik megpróbálnak Kiss Ádám babérjaira törni. (Fotó: RTLII)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna