2013 elején indult utoljára új napi sorozat az RTL Klubon, ez az Éjjel-Nappal Budapest volt, mely azóta is látható. A Barátok közt több mint 20 éve van képernyőn és jelenleg is a csatorna egyik legnézettebb műsora. A mi kis falunk 2017 elején kezdődött és azóta két és fél évad, összesen 21 epizód ment le belőle. A sorozat az elmúlt évek egyik legnagyobb televíziós sikere és idén ősszel is az egyik legnézettebb produkció volt. Ma este 6 év után új napi és egyben 2 év után új falus széria érkezik.

A Drága örökösök első epizódja ma este 18:50-kor lesz látható az RTL Klubon. A folytatás holnaptól pedig minden hétköznap az RTL Híradó után érkezik. Az eredetileg horvát formátum 2014-ben elképesztő sikerrel indult és azóta pedig Bulgáriában is készült helyi változata. A magyar környezetbe átültetett verziót A mi kis falunk gyártója, a ContentLAB & Factory készíti. A széria nem csak azért különleges, mert napi falus produkció még nem volt Magyarországon, hanem azért is mert a többi országos csatornán látható produkcióval ellentétben a Drága örökösök nem megy egész évben. A heti sorozatokhoz hasonlóan évadok készülnek belőle, így néhány hónap múlva nagy siker esetén is szünetre megy majd.

A kereskedelmi egy órás napi sorozat főszerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Koltai Róbert, Lengyel Ferenc, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Járó Zsuzsa, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Kovács Lehel, Makranczi Zalán és Ullmann Mónika.

hirdetés

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll. Végül mely családtagok költöznek Ökörapátira, ők hogy boldogulnak a vidéki életben és mit szólnak ehhez a falu lakói? Kiderül ma este az RTL Híradó után, majd január 2-től minden hétköznap 18:50-től az RTL Klubon.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor