Az RTL Magyarország a nyár folyamán 300 órányi filmből álló kínálatot tesz elérhetővé online videotárán, az RTL Moston. Az alkotások nem egyszerre debütálnak a platformon, július 1. és augusztus 18. között élesítik majd őket. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A korábbi hasonló jellegű kampányok hatalmas sikerét követően immáron negyedik alkalommal várja nézőit időszakosan elérhető filmes extra tartalmakkal az RTL Most.

A július elsején induló pop-up csatorna kínálatában a közelmúlt magyar filmsikerei – így például A martfűi rém, a Jupiter holdja, a Budapest Noir vagy éppen a Brazilok – mellett olyan Oscar-díjas alkotásokat is ingyen megnézhetnek, mint a Margaret Thatcher brit miniszterelnök életéről szóló A Vaslady, vagy Colin Firth főszereplésével készült a Király beszéde című filmet. A kínálatból ezúttal sem maradhatnak ki a két legendás pofonosztó: Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjei.

hirdetés

A mintegy 200 darab, összességében közel 300 órányi tartalom nem egyszerre élesedik az RTL Most platformon, az időszakos kínálatot július 1. és augusztus 18. között találják meg az érdeklődők – egy ingyenes regisztrációt követően – a www.rtlmost.hu címen, valamint az RTL Most mobilalkalmazás használatával okostelefonon és tableten.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora