Február elején elsőként írtuk meg, hogy a TV2 tavasszal megújítva visszahozza a Hal a tortánt. Pár napja a csatorna bejelentette a tavaszi műsorait, ahol március közepi időpontról beszéltek, ma pedig további részletek is közöltek a reality-ről.

A produkció új címe, Hal a tortán – A küldetés és március 16-tól lesz látható a TV2-n. Az első héten csak szerda és péntek között jelentkezik a műsor, majd a rákövetkező héttől már minden hétköznap 20:15-től. A Hal a tortán új szakértője Kovács Lázár – azaz Lázár Chef -, akinek az lesz a dolga, hogy megnehezítse az éppen főző celebek munkáját.

A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, hanem Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van az elképzelt ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg”. Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, mely során jó pár nehezítést kapnak. Van, hogy óriás-fakanállal kell kavargatni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

hirdetés

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Liptai Claudia Tillával, Sipos Péter a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, Tóth Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor