Melissa Joan Hart a 90-es években vált igazán ismertté, amikor a szőke színésznő főszereplésével futott a Magyarországon is ismert Sabrina, a tiniboszorkány. A produkció 1996-tól volt látható egészen 2003-ig, a történetben egy fiatal, csetlő-botló boszorkányt ismerhettünk meg, aki nagynénjeivel és egy macskával élt. Később a híresség karrierje beért, olyannyira, hogy 2010-ben kapott egy saját sorozatot, Melissa & Joey címmel, melyben egy politikai karrierre törő nőt játszik, aki kénytelen egy férfi dadus szolgálatait igénybe venni.

A Melissa & Joey első évada a Comedy Central új csatornáján, a Comedy Central Familyn lesz látható, a szitkomot tripla részekkel adja a hamarosan bemutatkozó csatorna. Október 3-tól minden hétköznap, 17:00-kor lesz látható a történet eleje, melyben Melissa nyakába szakad két tinigyerek rokona, akikkel természetesen nem találja meg a közös hangot. Itt jön a képbe Joe, aki ránézésre egy marcona ex-bróker, szabadidejében pedig leginkább a gyúrással van elfoglalva.

A sorozat többkamerás szitkom, azaz élő közönség előtt felvett részekkel operál, a Melissa & Joey legfőbb vonzereje pedig az, hogy a főszereplők igencsak jól néznek ki, ráadásul vibrál köztük a levegő, amikor egy helyiségben vannak. A Melissa & Joey egyébként igazi családi sorozat, Amerikában az ABC Familyn futott 2010-től 2015-ig és egészen pontosan 104 epizódot ért meg. A széria első évada ráadásul olyan jó fogadtatás kapott a tengerentúlon, hogy az eredetileg 12 részes szezont még 18-cal toldották meg, így összesen 30 epizódos lett.

hirdetés

Kevés olyan, tévében megismert színész vagy színésznő van, aki egy-egy sikerprodukció után tud valami újat mutatni a közönségének és nem skatulyázzák be, Melissa Joan Hartnak viszont ez sikerült. A kultikus Sabrina, a tiniboszorkány és az ugyancsak fiatalos hangvételű Clarissa után hangvételt tudott váltani a híresség.

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n