Januártól mindkét nagy országos tévéadó teljes új műsorokkal várják a nézőket. A TV2 2021-es műsorrendje után, nézzük mi lesz az RTL Klubon, ahol szintén kora délutántól késő estig teljesen új stukatúrával készülnek. A csatorna produkciói közül hétköznap esténként csak a Barátok közt, az RTL Híradó és a Fókusz marad meg, de térjünk is rá a részletekre.

Január 4-én 16 órakor lesz Az ígéret (Yemin) premierje az RTL Klubon. A 2019-es török sorozat minden hétköznap 40-50 perces részekkel jelentkezik, amivel hamarosan bővebben is foglalkozunk. Ugyanezen a napon tér vissza a téli szünetéről a Barátok közt, melyből 2021-ben is 17:05-kor érkeznek először az új epizódok. 18:00-kor pedig változatlan időpontban jelentkezik majd az RTL Híradó. A Fókusz most is 18:50-kor kezdődik majd, de extra hosszú műsoridővel nagyjából bruttó (reklámokkal együtt) 1 óra 15 percen át lesz látható.

3-án, vasárnap 18:50-kor debütál a Drága örökösök alkotóinak az új napi sorozata. A Keresztanyu folytatása jövő hétfőtől minden hétköznap 20:10-kor lesz látható az RTL Klubon. A produkció az ukrán-magyar határon játszódik és csempészcsaládokról és az őket üldöző rendőrökről fog szólni. A produkcióról bővebben itt írtunk, a legújabb két előzetese pedig itt tekinthető meg. A Keresztanyu új részeit másnap 14:30-kor megismétlik az RTL Klubon.

4-én 21:20-kor érkezik a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban, mely hétfőtől péntekig, hetente 4 epizóddal fog jelentkezni. A különleges kórházsorozatot 5-től, másnap 13:20-kor megismétlik a csatornán. A produkciót a napokban bővebben is bemutattuk. Ugyanezen a napon visszatér a téli szünetéről a Barátok közt. A Mátyás király tér életét követő nézők számára jó hír, hogy a napi sorozat esti második vetítése újra főműsoridőbe kerül, 22:30-kor lesz látható. Rossz hír viszont, hogy péntekenként a New Amsterdam helyett filmek kerülnek képernyőre és csak utána ismétlik meg Berényiéket, így példáúl január 8-án csak éjfélkor kezdődik majd…

hirdetés

Ezeken kívül hétfőn 23:15-kor folytatódik a XXI. század – a legendák velünk élnek, kedden ugyanebben az időpontban pedig a Házon kívül.

Január 9-én szombaton 20 órakor újra leadják A Tanár 3. évadának első epizódját. Egy héttel rá pedig érkezik a régóta várt folytatás is és eddig csak RTL Most+-on látható részeket fog vetíteni a csatorna. Szombatonként A Tanár előtt Fókusz Plusz, utána és vasárnap este pedig filmekre lehet számítani az RTL Klubon.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor