.

Komolyabb műsorváltozással reagál a TV2 az RTL Klubra

Írta: KTL | 2019. szeptember 05. 20:23
Két napja írtuk meg, hogy változás lesz vasárnap az RTL Klubon. A Házasodna a gazda 10 perccel előbb, már 18:50-kor elkezdődik és 25 perccel hosszabb is lesz. Emiatt a Jófiúk csak 20:15-kor, míg a Love Island csupán 21:15-kor indul majd a csatornán. Feltételezhetően erre reagálva a TV2 most komoly műsorváltozást jelentett be, mely a szombat és vasárnap estét is érinti.
Szombaton 18:55-kor a Warcraft: A kezdetek című film helyett a Nagyfiúk 2 lesz látható. Utána a Sokkal több mint testőr című mozi helyett 21 órakor Sztárban Sztár leszek! a javából címmel, különkiadással jelentkezik a tehetségkutató. A műsor az első előválogató legszínesebb pillanatait mutatja majd be. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen hosszú lesz. A Sztárban Sztár így a hétvége mindkét estéjén látható lesz. Vasárnap viszont még érdekesebb műsorváltozás lesz. A Sztárban Sztár leszek! második adásának a kezdése 10 perccel előrébb kerül és 18:55 helyett, már 18:45-től képernyőre kerül. Ez azt is jelenti, hogy csak 40-45 perces Tényekkel készül a hét utolsó napján a csatorna. Így a TV2 tehetségkutatója 5 perccel korábban kezdődik majd, mint az RTL gazdás műsora. Ezen kívül a Sztárban Sztár bruttó adásideje is csökken 10 perccel, melyet valószínűleg úgy oldanak meg, hogy a tervezettnél kevesebb reklám lesz a műsoron belül, vagy utána azonnal kezdődik a következő műsor.
Friss bejelentés alapján megint lesz Ázsia Expressz Különkiadás, mely ezúttal 20:40-kor indul majd. Múlt vasárnap egy műsorváltozás után szintén adtak egy extra adást Ördög Nóra realityjéből, melyben megmutatták, hogy állították le a helyiek a Sri Lanka-i forgatást. Akkor fél órás adás volt, mely kiemelkedő nézettséget szállított, most viszont egy jóval hosszabb, 50 perc körüli résszel készülnek. A különkiadásban a heti visszatekintés mellett Ördög Nóra indiai érdekességeket mutat majd be. Ezen kívül olyan adásból kimaradt részletek is látható lesznek, mint hogy hogyan töltötte szabadidejét a Gáspár Evelin-Gáspár Zsolti páros, valamint bemutatják, ahogy a második hét kieső játékosai szembesülnek azzal a lehetőséggel, hogy egyikük folytathatja a játékot. Késő este a Személyiségtolvaj című film a tervezetthez képest 35 perccel később, 21:35-kor kezdőik majd. (Második fotó: TV2/Oláh Ákos)


További hírek

Jövő héten indul a Trónok harca szépségének új sorozata az RTL Klubon

Nagy változások lesznek a következő hetekben az RTL Klubon

A TV2 közzétette a nyári műsorrendjét

Több év után visszatér két nagy TV2-s műsor a csatornára


Hozzászólások