A Trónok harca 8. évadával kapcsolatban nagyon kevés spoileres hír látott eddig napvilágot, az HBO ugyanis titkolja az összes részletet a produkció nagy fináléjáról. Eddig a legfontosabb fordulat, amelyről mi is írtunk az volt, hogy az egyik leghíresebb westerosi család ismert kastélya az utolsó 6 részben elpusztulhat egy brutális csata következtében. Most újabb érdekes történésről tudunk beszámolni, az egyik forgatási helyszínen ugyanis fontos változások történtek. Alább láthatóak a részletek, aki nem akar spoilert, az ne olvassa el!

Királyvár nehéz napokat él majd meg a befejező szezonban, ugyanis a város helyszínéül szolgáló stúdiókomplexumban hatalmas füst tört az ég felé, a megtépázott díszlet mellett újabb utalást kaptunk arra, hogy Cersei Lannisterék nem ússzák meg szárazon eddigi gonosztetteiket. A helyszínről érkezett egy érdekes videó is, melyben még a pusztító lángokat is láthatjuk.

hirdetés

A külföldi újságok arra figyelmeztetnek, hogy korábban ködöt imitáló környezetben is forgattak ezen az észak-ír helyszínen, mely arra utalhat, hogy az Éjkirály is eljut Westeros legfontosabb városáig. De vajon Viserion pusztítására számíthatunk vagy Daenerys még életben lévő gyermekei szabadulnak el?

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát