Sokan úgy gondolják, hogy Hollywoodban még a kerítés is kolbászból van, hiszen a sztárok fényűző életet élnek, híresek, és még a munkájuk is szórakoztatja őket. Nikolaj Coster-Waldau azonban most megtapasztalta, milyen az, ha saját ügynöksége szorongatja meg. A művész még 2005 táján szerződött le az Impression Entertainment Inc nevű céggel, ahol Jill Littman lett a menedzsere. Az együttműködés jól ment, 2011-ben és 2014-ben is újabb megállapodásokat írtak alá, amikor Coster-Waldau már a Trónok harcában játszotta Jaime Lannistert.

2015-ben Nikolaj Coster Waldau aztán véget vetett a megállapodásnak, úgy gondolta a színész, hogy most már a saját ura akar lenni. Az Impression azonban 2017-ben a korábbi, 2011-es és 2014-es megállapodásokra hivatkozva vádolta meg a Trónok harca sztárját, hogy jutalékkal tartozik a cégnek és szerződést is szegett. A bíróság most a követelésnek helyt adott, így 2 millió dollár (561 millió forint) kifizetésére ítélte a színészt. Coster-Waldau természetesen fellebbezett, nem hajlandó fizetni és új tárgyalást akar.

A sorozat 5 főszereplője fejenként 1,1 millió dollárt keres epizódonként, ahogy korábban megírtuk, így jókora összeget kellene kifizetnie a Trónok harca sztárjának.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát