A Trónok harca már lassan két hete forog Belfastban, így várható volt, hogy a kulisszák mögötti fotók után, végre valami spoileres tartalom is napvilágot lát. A várakozás úgy tűnik, hogy nem volt hiába való, ugyanis ezúttal nem egy, hanem mindjárt két Trónok harca karakter jövőjét komolyan befolyásoló forgatási pletyka ütötte fel a fejét. Fontos azonban leszögezni, hogy ezek az információk könnyen valósággá válhatnak a hetedik szezonban, ezért mindenki csak a saját felelősségére olvasson tovább az esetleges spoilerek elkerülése végett!

A Watchers on the Wall Trónok harca rajongói oldal bennfentes források alapján úgy tudja, hogy a következő etapban sor kerül egy hatalmas tengeri ütközetre, amelyben a három Greyjoy: Theon, Yara és Euron erői ütköznek meg, és amely az utóbbi győzelmével zárul majd. A pletyka továbbá megemlíti még, hogy a csata után Euronnak sikerül fogságba ejtenie a testvérpár egyik tagját, remek tárgyalási alapot képezve ezzel. Arról sajnos nem esik szó, hogy Theonról vagy Yararól van-e szó. A forrás továbbá még kitér arra is, hogy Cersei és Euron valamikor az etap folyamán elképzelhető, hogy szövetségre lép egymással, ami a Lannister királynő nézőpontjából egy logikus lépés volna.

A korábban említett oldal a közönségkedvenc Daenerys Targaryennel kapcsolatban is érdekes dolgokkal szolgált. Elmondásuk szerint Daenerys még a hetedik évadban ellátogat majd a Királyvárban található Sárkányveremhez. Igazi családi örökségről van szó, hiszen a Targaryen uralkodók ezen a kupolával ellátott barlangszerű helyen tartották a sárkányaikat az évszázadok során.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor