December 10-én este elbúcsúzott a nézőktől a Ninja Warrior Hungary második évada, a TV2 sportvetélkedőjét Strommer Soma nyerte meg. A versenyző sajnos nem tudta meghódítani a Midoriyamát, de így is elég sokáig eljutott az utolsó pályán. A Ninja Warrior Hungary egyik legérdekesebb karaktere azonban egyértelműen Molnár Bálint volt, a teológus-ninját a fináléban meglepő módon kizárták, veszélyes megoldása miatt. A versenyző a Pokoli Torony nevű feladatnál fejjel lefelé lógott és úgy húzta fel magát az akadály tetejére.

„Amikor megnéztük az első pályát, mondtak nekünk egy olyan szabályt, hogy ne legyünk fejjel lefelé, mert az veszélyes. A versenybíróság úgy ítélte meg, hogy az, ahogy felmentem túl veszélyes volt. Ez pedig kizárást vont maga után. Abszolút nem érzem magam emiatt rosszul, vannak szabályok és ha nem tartod be őket, akkor ez a végeredmény” – árulta el Molnár Bálint a SorozatWiki kérdésére.

A kizárt versenyzőt, aki a műsor alatt vegán életmódját is büszkén emlegette, arról is megkérdeztük, hogyan készült a sportvetélkedőre. “A Ninja Warrior Hungary előtt inkább sportmúltam volt, kifejezetten nem készültem rá. A forgatás előtti két hétben edzettem erre. Gyerekeknek oktatok szertornát és néha beálltam közéjük, hogy ezzel is formába hozzam magam kicsit. Volt még egy feladat ezen a pályán, amikor bogyókat kellett elhelyezni egy labirintusban, miközben lógtam lefelé. Oda kellett volna egy GPS, vagy valami. Beszéltük Jonny Urszullyal, aki Nagy-Britanniából jött, hogy ott sokkal könnyebbek a pályák. Mondjuk náluk pénznyeremény nincsen” – tette hozzá a teológusnak tanuló ninja, akiért hétről-hétre szurkolhattak a nézők a TV2 műsorában.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél