Az HBO egyelőre csak a pilot epizódot rendelte be a Trónok harca előzménysorozatából, amely Bloodmoon munkacímmel vált ismertté. George R. R. Martin elárulta, a produkció több ezer évvel az anyaszéria előtt fog játszódni, a történet rendkívül misztikus lesz, régi ismerősökként pedig a Starkok is feltűnnek benne. Egy kép kiszivárgott már a spinoff női főszereplőjéről, aki teljes kosztümben volt megcsodálható, de emellett Észak legismertebb családjáról is kiderült néhány fontos dolog. Spoilerekkel folytatjuk!

Több fotó is érkezett a Bloodmoon munkálatairól, ezek alapján pedig olyan csónakok tűnhetnek majd fel a sorozatban, amelyeket az egykori viking harcosok is használtak. Westerost tehát jóval kezdetlegesebb verziójában ismerhetjük meg, de ez nem meglepő, tekintve az új széria tervezett első évada még a Lannisterek felbukkanása előtt fog játszódni. Az alább látható vikingszerű hajók érdekessége, hogy a Starkok új, a Trónok harcában látottakhoz képest sokkal egyszerűbb szimbóluma is debütálni fog.

hirdetés

De vajon az északi család portyázni és fosztogatni is fog, mint az egykori vikingek? Kiderül, ha az HBO zöld utat ad a Bloodmoon 1. szezonjának.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban