December 20-án mutatkozott be a Netflixen a The Witcher 1. évada, mely a lengyel író Andrzej Sapkowski Vaják könyvein alapszik. A produkció a Kontinensen játszódik, ahol mutáns szörnyvadászok járják a világot, varázslók és boszorkányok manipulálják a birodalmakat, Nilfgaard pedig uralomra tör. A Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill mindent megtett a szerepe kedvéért, kaszkadőrök segítségét sem kérte, minden akciójelenetet saját maga csinált meg. A magyarországi forgatások alatt végig egy trélerben lakott, hogy ne zökkenjen ki szerepéből. Most pedig az is kiderült, hogy a színész a testi épségét semmilyen szempontból nem kímélte.

“A kontaktlencséimet, amelyek sárgává varázsolták a szemem, egyszerre csak 3 óráig viselhettem. Nem a kiszáradással volt gond, hanem azzal, hogy a szem inkább a levegőn keresztül vesz fel oxigént és nem a véren keresztül. Mivel nem érte levegő a szemgolyóimat, így a látásomat kockáztattam egy idő után. A felvételek során jelen lévő szemtechnikus állandóan rám szólt, hogy vegyem most már ki, mert tényleg megvakulok. Sokat veszekedtünk emiatt” – árulta el a színész az Expressnek adott interjújában.

“A Kanári-szigeteken komoly gond is adódott a kontaktlencséim miatt. Ezen a helyszínen vulkanikus kövek vannak és az erős szél a port a szemembe fújta. Ez nagyon kellemetlen volt, egy idő után elviselhetetlenné váló irritációt okozott. Mire Budapestre értünk forgatni, már nyitva se tudtam tartani őket. Azt hittem, csak a megfeszített munka miatt van és pihenésre van szükségem, de tévedtem. Menőnek éreztem magam Geralt sárga szemeivel, de nagy kihívás is volt egyben” – tette hozzá Henry Cavill, aki 2021-ben lesz legközelebb látható, a The Witcher 2. évadában.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát