Az AMC nemrégiben bejelentette, hogy a zombis franchise legalább 10 évig lesz még képernyőn, különféle tévéfilmeknek és sorozatoknak köszönhetően. Most kiderült, hogy a zombis világ még tovább bővül hamarosan, hiszen a Skybound égisze alatt készül egy új The Walking Dead regény, mely bemutatja, Kína miképp vészelte át a világvégét. A történetet Wesley Chu írja és arról fog szólni, hogy egy csapat túlélő a világ legnépesebb országában összefog, hogy túléljék a járkálók invázióját.

A Skybound kiadó nyilatkozata alapján nagyon fontosnak tartják, hogy legalább olyan minőséget tegyenek le az asztalra a regénnyel, mint amit a The Walking Dead rajongók a tévében már megszoktak. Az pedig már csak egy bónusz, hogy tovább bővíthetik a zombis történet univerzumát. A Fear The Walking Dead című szériában a nézők a járkálók által megszállt Mexikóban merülhettek el. Ezen kívül egy digitális képregény, a The Walking Dead: The Alien is próbálkozott hasonló húzással, akkor a világvége után szenvedő Barcelonába látogathattak el az olvasók.

Kíváncsian várjuk, hogy miképp bővítik még a The Walking Dead világát a közeljövőben, az AMC-s nyilatkozatok alapján további testvérsorozatokra és filmekre is érdemes számítani. Az anyaszéria november 25-én ment szünetre és csak februárban tér vissza a 9. évad második felével, melyet idehaza az RTL Spike ad az amerikai premierrel egy időben.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát