Kiírták a Nagy Tóbiást alakító Józan Lászlót (31) a sorozatból, vele együtt pedig a párját, Kristófot játszó Hajnal Jánost is (31) – írja a Blikk. A bulvárlap azt is megtudta, hogy a meleg párt alakító színészek már nem forgatnak, így néhány hét múlva a képernyőről is eltűnnek. Távozásuk feltehetően egybeesik majd a történetben tervezett esküvőjükkel. És mivel az RTL Klub sorozata október 26-án ünnepli a huszadik születésnapját, a két nagy eseményt vélhetően össze is kötötték a készítők: vagyis a két színész minden bizonnyal a jubileumi részben távozik.

“Valóban így van, Józan László és Hajnal János távozik a sorozatból, már nem forgatnak. Nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést – erősítette meg a hírt a Barátok közt sajtófőnöke, Szabó Péter, aki a távozás módjáról és idejéről nem árult el részleteket. “A Barátok közt majd húsz évében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor meg kell válnunk egy-két szereplőtől. Hiszen, ahogy az életben, a Mátyás király téren is jönnek-mennek az emberek, de reméljük, elég izgalmas történettel szolgálunk majd a nézőinknek ahhoz, hogy ne szomorkodjanak sokáig.”

A Blikk úgy tudja, hogy nyitva maradt a kiskapu a visszatérésre, azaz Tóbiás és Kristóf nem hal meg, feltehetően egyszerűen csak külföldre költöznek, ahogy ez már korábban több szereplővel is történt. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna