Április 10-én vasárnap indult el a Cobra 11 20. évada az RTL Klubon. A premier előtt egy nappal írtunk arról, hogy sok szereplőváltozás lesz ebben a szezonban, melyek főleg az évad elején történnek meg. A 2. epizódban távozik két szereplő – köztük a Dieter Bonrath-ot alakító Gottfried Vollmer, aki 18 éve tagja a produkciónak -, majd a 3. részben két új színész érkezik a sorozatba. Azóta kiderült, hogy ezt a két epizódot kihagyva, most vasárnap a 20×04-es résszel folytatja az évadot a csatorna.

Az ugrás oka az, hogy ezekben az epizódokban annyira sok a durva jelent, hogy nem lehet leadni 12-es karikával, csak 16-ossal, melyet csak 21 óra után lehet használni. A kihagyásról megkérdeztük Kolosi Pétert, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesét, aki a SorozatWikinek elmondta, hogy valóban korhatár-besorolás miatt lesz kihagyás, ezért sajnos nem tudnak mit tenni, de később be fogják pótolni a le nem adott epizódokat.

Az elmúlt években is voltak durva Cobra 11 jelenetek, de ezeket az RTL Klub általában kivágta, így vasárnap 7 órás sávban képernyőre tudta tűzni őket. Tavaly azonban a mostanihoz hasonlóan, két epizód is kimaradt, ugyanis ezeknél már annyira sok volt a felkavaró képsor, hogy ezt nem lehet megcsinálni. 2015-ben a 19. évad befejezése után rögtön leadták a kimaradt epizódokat, azt viszont még nem tudni, hogy idén erre mikor kerül sor. (Fotó. RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban