Januárban már írtunk a Sony Pictures Television CE médiavállalat 2019-es terveiről. Az akkori csatornapromóban látható AXN-re érkező produkciók pedig most pontos premier dátumot is kaptak.

A hazai rajongók által régóta várt amerikai politikai thriller, A kijelölt túlélő (Designated Survivor) március 12-én, kedden 21:00 órakor debütál dupla epizóddal. A 24 sztárjának, Kiefer Sutherland főszereplésével készült dráma története egy olyan emberről szól, aki egy csapásra válik az Egyesült Államok vezetőjévé. A széria 2016-ban indult, de két évad után elkaszálta az ABC, a Netflix viszont berendelte a folytatást, mely az ígéretek szerint még idén érkezik a tengerentúlra.

Március 13-án, szerdán 21:00 órától folytatódik a csatornán a SWAT – Különleges egység, melynek második évada kerül képernyőre. Ez a legfrissebb etap, Amerikában 16 rész ment le eddig és még egy pár rész hátra is van a szezonból. Arról, hogy lesz-e a sorozatnak 3. évada még nincs hír. Az eddigi számok szerint ez a szezon kevesebb nézőt ültet hétről hétre képernyők elé mint az első évad, de májusig még sok minden történhet a CBS-nél.

hirdetés

Végül pedig március 16-án, szombaton debütál dupla epizóddal a MacGyver 3. etapja. A legújabb évad cselekménye három hónappal azután indul, hogy a vérprofi MacGyver kilépett a Phoenix Alapítványból, és Nigériába költözött. A 3. szezon jelenleg is fut Amerikában, 16 rész ment le belőle, azonban az évad során a rajongóknak el kell búcsúzniuk Jack Dalton karakterétől, miután George Eads még a szezon vége előtt ott hagyta a sorozatot családi okokra hivatkozva. A széria ugyan szintén veszített a nézettségéből a korábbiakhoz képest, de ha a mostani szintet tartani fogja, akkor várhatóan berendelik a folytatását.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna