Nagyon sok változás lesz ősszel a Sony Pictures Television Networks által hazánkban üzemeltetett tévéadókon. A három AXN csatorna közül csak a főadó marad meg, a White és Black megszűnik és a helyükön két vadonatúj márkájú tévécsatorna indul. A VIASAT3 és a VIASAT6 műsorára pedig egész ősz folyamán érkeznek a friss szériák és itthon még nem vetített sorozatévadok.

Korábban már beszámoltunk arról, milyen premierek lesznek a Sony tévéadóin, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is indulnak. A héten azonban kiderült, hogy októberben átalakul a VIASAT3 műsora. A legnagyobb változás az lesz, hogy a Két pasi – meg egy kicsi című szitkomból az eddigi napi két epizód helyett október 9-től napi egy lesz csak látható, ugyanis ekkor indul az Észbontók negyedik évada. A vetélkedő pedig idén ősszel rövidebb adásidővel, 20:25-től már minden hétköznap képernyőn lesz.

Október 10-én 21:00-kor elindul a legújabb képregény-adaptáció, a Marvel”s Inhumans mely egy mutáns faj királyi családjának történetét mutatja be nyolc epizódban. Rögtön ezt követi a 22:00-kor debütáló francia kalandfilm sorozat, Az Amazonas aranya. A 2017-ben indult nyolc részes széria főszereplője egy fiatal geológushallgató, aki szakmai gyakorlatra érkezik egy aranybányához, a munka pedig nem pont olyan békésen zajlik, ahogy ő azt elképzelte. (Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea)

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát