2019-ben olyan nagyszerű szériák jelentkeztek a magyar HBO GO kínálatában, mint a Trónok harca 8. évada, a Csernobil című miniszéria, a Watchmen, az Eufória, vagy éppen a The Walking Dead és az Agymenők. Sokszínűségből tehát nem volt hiány a legnagyobb, szinkronos és magyar feliratos tartalmakat kínáló online videotáron. Jövőre sincsen megállás, habár ezúttal nem készül olyan saját gyártású szériákkal a cégcsoport, mint az Aranyélet. Lássuk, hogy milyen produkciók mutatkoznak be, vagy térnek vissza az HBO GO-ra 2020-ban.

Új sorozatok közül két fontos, januári újdonság várható. Az egyik ezek közül egy hátborzongató Stephen King adaptáció, A kívülálló (The Outsider) lesz, mely január 13-án érkezik meg az HBO GO-ra. A történet a horror mesterének 2018-as regényét dolgozza fel, melyben egy 11 éves kisgyerek lesz rejtélyes gyilkosság áldozata. Egy irodalomtanárt (Jason Bateman) gyanúsítanak, akit az oklahomai kisváros nyomozója (Ben Mendelsohn) le is tartóztat. A férfinak azonban kikezdhetetlen alibije van. Lehetséges volna, hogy egy ember két helyen legyen egyszerre? Emellett Armando Ianucci, Az alelnök készítője egy eddig kiaknázatlan területre merészkedik, január 20-án jön az online videotárra az Avenue 5 (az első képen) című sci-fi vígjáték, melynek főszereplője Hugh Laurie (Doktor House) lesz.

Az HBO GO több ismert szériája is új évaddal tér vissza 2020-ban. Az Elmore Lenorad regényéből készült Szóljatok a köpcösnek! sorozat január 7-én tér folytatódik a 3. szezonjával az HBO GO-ra. A nézők által megkedvelt Miles Daly (Chris O’Dowd) ex-maffiózó továbbra is a bűnös hollywoodi showbiznisz útvesztőiben igyekszik eligazodni. Január 10-én folytatódik Paolo Sorrentino 2017-es, provokatív sorozata, A fiatal pápa. A produkció 2. évada Az új pápa (a második képen) címmel kerül képernyőre, melyben a brilliáns Jude Law mellé megérkezik John Malkovich, de rajtuk kívül Sharon Stone és Marilyn Manson is erős pontjai lehetnek majd az új etapnak. A móló január 17-én debütáló második évadában folytatódik az építész Alexandra története, akinek az első évadban azzal a traumával kellett szembenéznie, hogy elhunyt férje kettős életet élt.

Az évadpremierek között a 2020-as év egyik fénypontja lehet a Félig üres jubileumi, 10. évadának premierje január végén, amelyben Larry David figurája igyekszik megtalálni helyét és boldogságát a világban. Ezen kívül jön még január 24-én a valaha gyártott legdrágább német széria, a Babilon Berlin, melyben Gereon Rath felügyelő egy ünnepelt színésznő halálának körülményeit igyekszik kinyomozni.

hirdetés

Az HBO saját gyártású produkciói közül több húzócím is új évaddal folytatódik 2020-ban, már a 4. szezonjával tér vissza A kenderfutár, emellett folytatódik a közönségkedvenc Briliáns barátnőm a 2. etapjával, melyben egy idős asszonynak nyom nélkül eltűnik a legjobb barátnője. Elena elkezdi írni a Lilával való hatvanéves barátsága történetét, ebből pedig meglepő újdonságok derülnek ki kettejük kapcsolatáról. Jövőre a Válaszcsapás 20-as szekciója is friss bevetésekkel borzolja a nézők kedélyeit. A rajongóknak fontos hír, hogy az egyik legjobb akciósorozatnak ez lesz az utolsó szezonja.

A 3. évadával folytatódik a felnőtteknek szánt kalandparkok által uralt jövőt bemutató Westworld (a harmadik képen) is, melyben a futurisztikus emberi társadalommal is megismerkedhetünk végre. Az eddig is illusztris szereplőgárdához (Thandie Newton, Ed Harris, Evan Rachel Wood) újoncként csatlakozik a Breaking Bad sztárja Aaron Paul, izgalmas lesz látni, milyen teljesítményre lesz képes a sci-fi westernben. A széria pontos premierdátuma egyelőre nem ismert. Az HBO GO-n 2020-ban emellett a 2. etapjával tér vissza a Gentleman Jack, 4. szezonjával folytatódik modern feketék életét bemutató Bizonytalan.

Jövőre új részekkel folytatódik 2019 egyik legnagyobb meglepetése, az Eufória (a negyedik képen), amelyben a zaklatott tiniket játszó Zendaya és Hunter Schafer is visszatér a képernyőkre. Folytatódik emellett a bűnözést, a humort és a színházat vegyítő Barry, a 104-es szoba, és a Los Espookys is. 2020-ban új évaddal tér vissza az HBO GO-ra Danny McBride legújabb agymenése, Az erényes Gemstone-ék, a kritikusok nagy kedvence, az Utódlás és Az Úr sötét anyagai című fantasy is.

Az HBO új, saját gyártású sorozatai közül az egy munkásosztálybeli zsidó család életét bemutató, alternatív világba kalauzoló The Plot Against Americában olyan világsztárokat találunk majd, mint Winona Ryder, Zoe Kazan és John Turturro. Jude Law-val és Naomie Harrisszel a főszerepben érkezik a Csernobil és a Nagy Katalin után az HBO és a Sky legújabb közös projektje, a The Third Day 2020-ban, melyben egy titokzatos lakatlan szigeten élők tesznek meg a helyi lakosok azért bármit, hogy hagyományaikat megőrizzék.

Phoebe Waller-Bridge a Crashing, a Fleabag és a Megszállottak viadala után ismét Vicky Jones forgatókönyvíróval dolgozott együtt, legújabb szerelemprojektjük, a Run jövőre debütál az HBO GO-n. Ebben egy fiatal szerelmespár fogadja meg, amennyiben egy általuk megbeszélt titkos jelszót mindketten kimondanak, együtt szívódnak fel a világ szeme elől. Az I Know This Much is True-ban a Bosszúállókból ismert Mark Ruffalo játszik majd kettős szerepet, a The Undoingban (az ötödik képen) pedig a Hatalmas kis hazugságokból is ismert Nicole Kidman áll terapeutának.

Az ikonikus jogász, Perry Mason eredettörténetét 2020-ban az HBO GO-n Robert Downey Jr. felügyeletével láthatjuk, aki az 1930-as évek Los Angelesében igyekszik megkeresni a lakbérre valót. Az Industry egy csapat frissen diplomázott, huszonéves fiatal kalandjait meséli majd el, akik a pénzügyi világba igyekeznek betörni. Jordan Peele és J. J. Abrams közreműködésében jön még egy izgalmasnak tűnő misztikus dráma is az online videotárra, a Lovecraft Countryban a rasszizmus témája mellett gonosz szellemek támadnak rá néhány fiatalra.

Az HBO Europe saját gyártású produkciói közül több spanyol széria is érkezik a hazai HBO GO-ra. A Patria című szériában egy baszk család gondja gyűlik meg az ETA terroristáival, a 30 Coins pedig az ördögűző, bokszoló és egykori fegyenc Vergara atya tragédiáját meséli el. Az északi hangulatú drámák rajongóinak jó hír, hogy jön a Beartown és a norvég Kamikaze, ezek nekik kedveznek majd. Az HBO GO több, mint 6000 órából álló kínálata 2020-ban is rengeteg újdonsággal bővül, így lesz miből válogatniuk a sorozatrajongóknak.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban