Augusztusban tartotta évadnyitó sajtóeseményt az RTL Magyarország, melyen leleplezték, hogy az új évaddal érkező ValóVilágra visszatér műsorvezetőként Nádai Anikó, partnere viszont nem Istenes Bence, hanem Puskás Peti lesz. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a műsor a várt, szeptember-októberi indulás helyett csak később kerül képernyőre. Az RTL Magyarország pedig ma elárulta, hogy a ValóVilág kilencedik évada november 4-én debütál az RTLII-n. Részletek a csatorna közleményében:

Novemberben kilencedik alkalommal népesül be a ValóVilág villája, amely teljesen új köntösben, megújult belső térrel várja lakóit. Az előző szériákhoz hasonlóan ezúttal is nagyszabású show keretében nyitja meg kapuját a VV-villa, melyet november 4-én 17:00-tól, Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével kísérhetnek figyelemmel a nézők az RTLII-n. Meghökkentő, izgalmas és szórakoztató karakterekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy váratlan fordulatokból sem, melyből a ValóVilág kilencedik szériája bőségesen tartogat. A villalakókat több különleges újítás várja, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és a küzdelmet a 36 milliós főnyereményért. A villa történéseit november 5-től minden nap 22:00-tól kísérhetik figyelemmel a nézők.

Ha ValóVilág, akkor a BeleValóVilág sem maradhat el. Az esti összefoglalók után minden nap jelentkezik a ValóVilág kísérőműsora izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalóból kimaradt jelenetekkel. A temperamentumos hangulatról a két műsorvezető: Baukó Éva és Gáspár Győző gondoskodik majd.

hirdetés

Hogy milyen újdonságokat és meglepetéseket tartogat a ValóVilág 9 powered by Big Brother, illetve hogy kik veszik birtokba a villát kiderül november 4-én 17:00-tól az RTLII-n. Addig is számtalan kulisszatitok érhető el a műsor hivatalos oldalán, a https://rtl.hu/rtl2/valovilag linkre kattintva. (Fotó: RTLII)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban