Ősszel teljesen megújult A Konyhafőnök, ebben az évadban már a séfek sztácsapatokban küzdöttek meg egymással. A megújult gasztro reality az elmúlt évek sikereit is felmúlta így nem meglepő, hogy már most tavasszal új évad lesz belőle látható az RTL Klubon. A RTL Magyarország mai bejelentése alapján április 29-től indul A Konyhafőnök legújabb évada, mely ezúttal civilekkel lesz látható. Részletek a médiavállalat közleményében:

Április 29-én új szezonnal tér vissza a képernyőre a Konyhafőnök, amely formátum egyes szériáit a televíziós újságírók a legjobb gasztro realitynek ítéltek, míg a Story magazin olvasói a kedvencüknek választottak. A séfek csatájának előző évadában Rácz Jenő és mentoráltja győzedelmeskedett, így Sárközi Ákos most visszavágóra készül.

A két Michelin-csillagos séf ismét csapatot választ magának, mégpedig 40 vállalkozó kedvű civil versenyzőből kerülhet ki a Válogatóhét fordulói során az a 12-12 fő, akiket a séfek majd heteken át mentorálnak. Ők 24-en küzdhetnek meg a Konyhafőnök címért és a 10 milliós nyereményért. A séfek munkáját harmadik zsűritagként Fördős Zé segíti.

hirdetés

A verseny még keményebb, mint valaha, hiszen mindkét séf azon van, hogy a saját mentoráltja legyen a legújabb Konyhafőnök, így az izgalmak és fordulatok a visszavágó során is garantáltak.
Konyhafőnök-Visszavágó április 29-től minden hétköznap 19:35 órától az RTL Klubon!

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre