Júliusban érkezett a hír, hogy a VIASAT3-on két saját gyártású sorozat is indul. Az egyik egy hatvan részes napi produkció, a 200 első randi lesz, míg a másik egy teljesen hazai fejlesztésű heti széria, melyen főrendezőként a Valami Amerikát és legutóbb a Kincsemet is készítő Herendi Gábor dolgozik. Utóbbi premierje jövő év első felében várható, míg előbbi már ősszel elindul. A hét elején jött ki a 200 első randi első előzetese, ma pedig bejelentették, hogy pontosan mikortól is lesz látható a sorozat.

A 200 első randi október 1-jén, hétfőn 21:00-kor debütál a VIASAT3-on. A minden hétköznap este képernyőre kerülő sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata) mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése, és ha ez nem lenne elég, véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 200 nap alatt megtalálja az igazit, miközben igyekszik megfelelni a munkahelyén megjelenő kihívásoknak is.

A főszereplőt alakító Gáspár Kata szerint “Luca okos, jó humorú lány, mégis tele van kisebbségi komplexussal: magánélete csőd, a munkahelyén is nehézségei vannak, a családi viszonyai is terheltek, különösen az édesanyjával való viszonya. Miközben nagyon szeretik egymást, Luca édesanyja nem mindig a legjobb utat választja lányához.” A forgatásra így emlékszik vissza a színésznő: “Soha sem vettem még részt ilyen intenzív munkafolyamatban. Egy kissé dundi lányt játszom heti 5 napon át, és hosszú órákig töméseket viselek a forgatáson, ezáltal lefogytam pár kilót. Bár az intenzív munka megterhelő, mégis mindannyian élvezzük, hogy valami jót hozunk létre. Remélem, a nézőknek is tetszeni fog.” (Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban