Idén ősszel érkezik az Aranyélet harmadik, befejező évada, melyet legalább annyira nagy titoktartás övez, mint az HBO külföldi sorozatainál a Westworldöt vagy a Trónok harcát. Nem is csoda, hiszen a kábelcsatorna egyik legminőségibb és legnépszerűbb produkciójáról van szó, amelyben a bűnözésbe is belekóstoló Miklósi családdal ismerkedhetünk továbbra is. Az új etap látszólagos idillel veszi majd kezdetét, Attila (Thuróczy Szabolcs) óriási beruházást igyekszik nyélbe ütni, Janka (Ónodi Eszter) polgármesternek készül, míg Mira (Döbrösi Laura) egyetemre készül, Márk (Olasz Renátó) pedig saját vállalkozását vezeti.

A sötét múlt és a magyar mutyivalóság azonban nehezen engedi el a főszereplőket, az HBO ígérete szerint ismét elszabadulnak majd az indulatok. Az Aranyéletet a Televíziós Újságírók Díján kétszer is a legjobb hazai sorozatnak választották meg a kritikusok, a gálán egyéni díjat vehetett át Ónodi Eszter, Anger Zsolt és Farkas Franciska is. A produkció záróévadára még várni kell, alább azonban mutatunk egy új előzetest, melyben vadonatúj képsorok is láthatóak. Érdemes megnézni!

A sorozat harmadik évados forgatása február végén fejeződött be, erről itt írtunk. Az HBO nemrég az Aranyéletet érdekes kampánnyal reklámozta, a csatorna pedig azt ígéri, a közeljövőben újabb információkat osztanak meg a folytatást váró rajongókkal. (Fotó: HBO)

hirdetés

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna