A Terápia az egyik a hazai HBO három saját gyártású, kritikai sikert hozó sorozatának. A Mácsai Pál főszereplésével készült dráma először 2012-ben került képernyőre, a folytatásra viszont két évet kellett várnia a rajongóknak. A befejező, harmadik etapra azonban még többet, hiszen a 2014-es szezonfinálé után idén ősszel, tehát három évvel később indul a sorozat utolsó felvonása. Részletek a csatorna közleményében:

November 13-án, hétfőn tér vissza a magyar HBO saját gyártású drámasorozatának várva várt, harmadik, egyben utolsó évada, amelyben újra találkozhatunk Dargay Andrással (Mácsai Pál), valamint új pácienseivel (Vilmányi Benett, Schell Judit, Czintos József és Udvaros Dorottya). Míg a kritikusok által méltatott sorozat HBO GO-n is elérhető első két évada elsősorban a páciensekre fókuszált, a befejező évad középpontjába ezúttal maga terapeuta kerül: egy új pszichiáter (Balsai Móni) értő gondoskodásának köszönhetően a nézők végre mélyebben is megismerhetik András saját nehézségeit és magánéleti küzdelmeit.

A korábbi években megszokott módon a Terápia minden hétköznap este 20:00 órakor lesz látható az HBO csatornán, vasárnap délutánonként pedig a hét történéseit egyben is meg lehet nézni egy heti Terápia maraton keretében. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát