A következő hónap közepén három népszerű műsor is folytatódik az RTL Klubon. A második évadával tér vissza a csatorna heti sorozata, a Válótársak, jön a Keresem a családom szintén második szezonja és ahogy tegnap már megírtuk, új napon és új címmel érkezik a Gyertek át! című produkció is. Részletek az RTL Klub közleményében:

Novemberben az RTL Klub közönségkedvenc saját gyártású műsorai közül több is visszatér a képernyőre. November 15-én elindul a Keresem a családom! második évada Liluval, aki most is több tízezer kilométert utazott, szinte az egész világot bejárta, hogy megtalálja az eltűnt vagy eltűntnek hitt rokonokat. A műsorba ezúttal is olyanok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, családi viszály, vagy a történelem. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást keresik. Sosem találkozhattak, de vágynak egymásra és végre pontot akarnak tenni a múltra. Tragikus fordulatok, családi drámák és megható, vagy éppen meglepő történetek lesznek a második évadban. Az új évad producere ezúttal is Máté Krisztina, míg a főszerkesztője most is Hadas Kriszta volt.

November 17-én érkezik a népszerű Válótársak második évada, a főszereplő gárda a régi maradt, így továbbra is nyomon követhetik a nézők, hogyan alakul a három válófélben lévő, azaz a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás által alakított férfi kalandja. A cselekmények felkavarásában természetesen női partnereik, vagyis Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter is segít. A főszereplőkön kívül az új évadban is remek lesz a mellékszereplők névsora, így láthatják majd a nézők többek között Nagy Ervint, Dobó Katát, Gryllus Dorkát és Tóth Andit is.

hirdetés

November 18-ától pedig immár péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel 30 sztár mérkőzik majd meg egymással.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban