A Fodor Zsóka által alakított Magdi néni a Barátok közt első évtizedének egyik legfontosabb szereplője volt. Közel 10 éve azonban egy 8 hónapos szabadságot kért, de mivel ezt a készítők akkor nem adták meg neki, végül kilépett a produkciótól. A történet szerint karaktere meghalt, a mára konikussá vált jelenettel, megcsúszott ugyanis egy papír galacsinon és leesett a lépcsőn. Azóta viszont egy-egy epizódra többször is visszatért a Mátyás király térre, legutóbb idén októberben, a széria 20. születésnapján.

Közel 10 év elteltével, Fodor Zsóka most a Bliknek elárulta, hogy miért hagyta ott 2009-ben a Barátok köztöt. “Azért léptem ki a sorozatból, hogy tudjak nemet mondani és el tudjak olyat is vállalni, amire vágyom. Most rengeteg színházi darabban játszom, az elmúlt években rengeteg vidéki városban voltam színpadon, Sopronban, Szolnokon, Mohácson, Pécsett, Békéscsabán. Az utóbbi helyen vettem is egy lakást, mert két-három bemutatót most is vállalok ott” – mondta a lapnak a színésznő.

“Sehol nem vagyok két hétnél tovább, így se növényeim, se állatom nincs, még a művirág is meghalna nálam” – mesélte Fodor Zsóka. “Hedonista vagyok! Lehet, ezért szaladt fel rám tíz kiló, amióta kiléptem a Barátok köztből, minden évre jutott egy, mert szeretek a kanapén tévézni, enni egy jót, majd aludni egyet” – tette hozzá a művésznő.

hirdetés

Fodor Zsóka a Blikknek arról is mesélt, hogyan reagált azokra a Barátok közt szereplőkre, akik egykor nem tudták rendesen a szövegüket. “Nekem minden hétvégém úgy telt el, hogy tanultam a jövő heti szövegemet, mondván, miattam ne kelljen leállni. Kicsit stréber voltam, sokan felsóhajtottak, amikor kiléptem, mert volt egy szigorú nézésem, ha valaki nem tudta a szöveget. A hangomat sosem emeltem fel, de tudták, jobb velem nem makogni, hebegni” – emlékezett vissza a színésznő.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora