.

Kiderült, mi lesz a kizárt Petics Kristóf helyével az X-Faktorban

Írta: KTL | 2016. november 05. 16:18
Hétfőn írtunk arról, hogy az X-Faktor egyik versenyzője hatalmas balhéba került. Petics Kristóf egy szórakozóhelyen lányokat zaklatott, majd megvert egy férfit. Szerdán számoltunk be róla, hogy a tehetségkutató készítői kizárták a műsorból és azonnal távoznia kellett a felkészítő házból is. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy mi lesz Kristóf megüresedett helyével és hogy az RTL Klub választ-e mást helyette.
Nemrég azonban közölte az RTL Klub, hogy új énekest választanak Kristóf helyett, de egyelőre nem árulták el, hogy pontosan ki lesz az. Puskás Peti a mentorok házából, abból a három fiatal fiúból választ, akik épphogy nem jutottak be az élő showba. Az viszont, hogy Mata Ricsinek, Berki Józsefnek vagy Türk Máténak lesz mégis esélye bizonyítani csak az X-Faktor ma esti első élő show-jában derül ki. A csatorna nemrég közzétett egy videót, ahol Puskás Peti hosszabban mesél a kizárásról, érdemes megnézni: (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

További hírek

Miért az X-Faktor a legnézettebb magyar műsor? - kulisszák mögötti beszámoló - 3. rész

Megvan a 2019-es X-Faktor győztese

Ma este jön az idei X-Faktor fináléja, ezek lesznek a döntő szabályai

Tényleg nem látják egymás versenyzőit az X-Faktor mentorai a próbák alatt? – kulisszák mögötti beszámoló - 2. részHozzászólások