A Netflix 10 részes sorozatot készít a bestseller szerző Christopher Pike 1994-ben megjelent The Midnight Club című könyvéből. A sorozat készítője, Mike Flanagan Twitteren jelentette be a szereplők névsorát, melyet olvasva a horror rajongói a Rémálom az Elm utcában kultikus film főszereplőjét, Nancy Thompsont alakító Heather Langenkampet is rögtön kiszúrhatják.

A történet a Rotterdam Home kórházban játszódik, ahol halálos betegségben szenvedő tinédzsereket kezelnek. Itt alakul meg az öt fős fiatal lányokból és fiúkból álló Midnight Club, amely keretein belül a csoport éjszakénként találkozik, és horror történeteket mesélnek egymásnak. Egyik alkalommal megegyeznek, hogy aki elsőként távozik közülük, az mindent megtesz azért, hogy felvegye velük a kapcsolatot a síron túlról.

A készítő által bejelentett szereplők közt megtalálható Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard és Sauriyan Sapkota. Az új neveknek számító színészek mellett Flanagannal már korábban együtt dolgozók is részt vesznek a produkcióban, köztük Zach Gilford (Tiszta szívvel foci), Samantha Sloyan (A Hill-ház szelleme), és Matt Biedel (Az Esernyő Akadémia), ám azt egyelőre nem tudni, milyen szerepben tűnnek majd fel. Heather Langenkamp a kórházat irányító orvost alakítja.

Flanagan és Leah Fong (Egyszer volt, hol nem volt) a sorozat készítése mellett Trevor Macy-vel, Julia Bicknellel (Tizenhárom okom volt) és Christopher Pike-kal együtt executive producerek is lesznek. Flanagan az első két rész rendezői, Elan Gale, James Flanagan és Chinaka Hodge pedig az írói feladatokat látják el. A gyártásért Macy és Flanagan produkciós cége a felelős, amelynek többek közt A Hill-ház szellemét is köszönheti a Netflix. A forgatási munkálat hamarosan kezdetét veszi.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna