Hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj nagyszabású műsora, a Kicsi Óriások. A csatorna szerint nem gyerek-tehetségkutató, hanem tehetségmutató show-ja 7 adásból áll majd. A műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, a zsűri Földes Eszterből, Geszti Péterből és Spáh Dávidból áll majd, míg a csapatkapitányokat Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Molnár Tibor alias Trap Kapitány alkotják. Részletek az RTL Klub közleményében:

Az RTL Klub hamarosan induló új showműsorában, a Kicsi Óriásokban egyedülálló módon választják ki és készítik fel a 4 és 14 év közötti gyerekeket a versengésre. A Kicsi Óriások Akadémiáján egész nyáron profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban induló kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon. A gyerekek felkészítésének természetesen a csapatkapitányok is aktív résztvevői: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Trap Kapitány nap mint nap ellátogatnak az Akadémiára és a tanárokkal együtt fejlesztik mentoráltjaik készségeit.

Nagy a tét, hiszen az öt – egyenként két táncosból, egy énekesből és egy óvodás kistehetségből álló – csapatnak és kapitányaiknak hétről hétre meg kell majd győzniük a Földes Eszterből, Geszti Péterből és Spáh Dávidból álló zsűrit arról, hogy ők a legügyesebbek. A tehetségmutató show műsorvezetője pedig Sebestyén Balázs lesz.

hirdetés

Az RTL Klub mindig is nagy hangsúlyt fektetett a fiatal tehetségek felfedezésére és gondozására, így nem volt kérdéses, hogy a Kicsi Óriások óriásplakátját is gyerekek fogják megtervezni. A meghirdetett pályázatra több száz alkotás érkezett, a szakmai zsűri és a Facebook követők szavazatai alapján pedig Peresztegi Márkó (7), Balla Boglárka Vivien (8) és Szász Gréta (10) rajzai lesznek láthatóak a Kicsi Óriások plakátjain. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel