Nemrég tettünk közzé egy érdekes teóriát a Lannisterek lehetséges végzetéről a Trónok harca 8. évadában, Nikolaj Coster-Waldau pár napja adott interjúja azonban megcáfolta az egyébként logikus gondolatmenetet. A Jaime Lannistert alakító színész a Huffington Postnak adott interjút, melyben a híresség a sorozat egyik fordulatán is gúnyolódott, de ezenkívül hatalmasat is spoilerezett. Elárulta ugyanis, hogy mi fog történni Cersei-jel, Tyrionnal és Jaime-vel a produkció utolsó 6 részében. Innentől óvatosan tessék továbbolvasni, mert Coster-Waldau vélhetően kőkeményen lelőtte az évad fontos poénját.

“Nagy meglepetésemre Jaime az utolsó évad végéig életben marad. Hétről-hétre kaptuk a forgatókönyveket és mindig nagyon leizzadtam az olvasásuk közben, azt gondoltam ugyanis, hogy a következő lesz az, amelyben a karakterem csúnyán fűbe harap. Nagy meglepetésemre azonban nem jött el a kaszás Jaime-ért, ahogy a többi “Lannister-gyerek” is túlélte a szezont” – árulta el a színész, így leleplezve Cersei és Tyrion jövőjét is. Az HBO eddig nagyon gondosan ügyelt arra, hogy a lehető legkevesebb spoileres információ lásson napvilágot az utolsó 6 részről, így ez a nyilatkozat különösen kellemetlenül érintheti a csatornát.

Nikolaj Coster-Waldaut arra is megkérte az interjút készítő újságíró, hogy kommentáljon pár, a sorozattal kapcsolatos teóriát, a színész azonban erre nem volt hajlandó, mondván, nem akarja, hogy ezek a találgatások még nagyobb hátszelet kapjanak. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része