Rengeteg néző fantáziáját izgatta az elmúlt évadok során, hogy a mozgássérült Bran Stark miképp is használja különleges képességét, melynek segítségével képes a múlt bármelyik szeletét feltérképezni. A legtöbben úgy képzelték el, hogy a Háromszemű holló mindentudó, azonban Brannek fogalma se volt arról például, hogy kik Havas Jon szülei. A fiatal Starkot játszó Isaac Hempstead Wright most a Cinemablendnek lerántotta a leplet arról, hogy mégis hogyan működik Bran friss adottsága.

“Úgy gondolom, hogy a Trónok harca nem magyarázta el teljesen érthetően, hogy miképp működik Bran különleges képessége. A karakterem ugyanis nem vált mindentudóvá, úgy kell elképzelni az egészet, mintha egy történelmi enciklopédiát tartana a kezében, melyből képes lenne kikeresni egy-egy mozzanatot. Az előző Háromszemű holló rengeteg időt töltött el a múltban való barangolással, míg Brannek egyelőre csak a legfontosabb történések felkutatására jutott csak ideje” – árulta el a színész, aki hozzátette, szó sincs arról, hogy Bran visszatartotta volna az információt Jon szüleiről, egyszerűen nem tudta, hol keresse ez a részletet.

Hempstead Wright egyébként jó hírekkel is szolgált a Trónok harca nézőinek, hiszen a sorozat sztárja elárulta, hogy Sam és Bran az új évadban továbbra is együtt fog működni. A George R. R. Martin adaptáció eddig is teli volt jól működő párosokkal, most pedig egy újabbal gazdagodhatunk 2019-ben.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna