A Sony Pictures Television elsőszámú csatornájára, a VIASAT3-ra két közismert műsor is visszatér áprilisban. Az Észbontókban ismét celebpárok igyekeznek kiismerni a civil játékosok kusza gondolkozásmódját, míg a Feleségek luxuskivitelben a felső tízezer életébe enged betekintést.

Február elején jelentették be, hogy a VIASAT3-on futó, vidám pillanatairól ismert Észbontók még 2020 tavaszán visszatér a képernyőkre. Most kiderült, hogy a műveletlenségi vetélkedő 6. évada április 14-én 19:00-tól dupla epizóddal folytatódik. Ezt követően minden hétköznap 20:00-tól lesz látható a folytatás. A produkció a csatorna egyik legsikeresebb műsora, melyben sztárcsapatoknak kell kitalálniuk, hogy az észbontók helyesen tudják-e a választ a nekik feltett kérdésekre. A műsor következő szezonjában olyan hírességek tűnnek majd fel, mint Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Kiss Ramóna, Sáfrány Emese, Tápai Szabina, vagy éppen Lakatos Márk.

A Feleségek luxuskivitelben hosszú szünet után, a 3. évadával tér vissza a VIASAT3-ra. A botrányműsor szezonpremierje április 20-án, 21:00-kor lesz látható. Az eddigi szezonoktól eltérően, melyek 40 perc hosszúságú, 8-9 részből álltak, a produkció négy darab, 90 perces epizóddal jelentkezik. Ezek hétfő esténként lesznek láthatóak.

hirdetés

A már jól ismert Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mellett új feleségek érkeznek a műsorba, a divat világában sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi személyében. A Feleségek luxuskivitelben soha nem volt túl nézett, ennek is köszönhető, hogy két etap után hosszú szünetre küldték. A produkció az online médiában azonban hatalmas visszhangot kapott, cikkek és videók sokasága készült róla.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban