Néhány napja írtuk meg, hogy a Gundel Takács Gábor által vezetett táskás műsor már a nyáron új évaddal térhet vissza, hiszen a TV2 friss promókat kezdett sugározni róla. A csatorna most bejelentette, július 15-től, minden hétköznap esténként folytatódik a közkedvelt műsor, mely 20:40-kor lesz látható a TV2-n. Az új évadban is lesznek tematikus adások, illetve megváltozott szabályokkal várja az Áll az alku a nézőket.

A rejtélyes Igazgató Úr már készül ajánlataival, az új részekben is fontos szerepe lesz Csipesz Ödönnek, a szerencsehozó kismalacnak. A játékos az első 5 táska nyitása során bármikor élhet a malac-tippel, azaz megpróbálja eltalálni, hol rejtőzhet Csipesz Ödön. Ha jól tippel, 500 ezer forintos garantált nyereményt vihet haza. Az előző etaphoz képest azonban Ödön szerepe itt nem ér véget, 5 helytelen tipp után a játékos újabb kísérletet tehet a következő 3 esetben, ekkor azonban már csak 250 ezer forint lesz a lehetséges bónusz.

Az extra, 23-as táska szabálya is módosul az Áll az alku folytatásában, megjelenik a “hiába” feliratú tábla a felező, duplázó, és +1 millió forintos lehetőségek mellett. Vagyis az eredményt nem módosító opció, melynek kinyitása esetén a játékosé marad a megnyert összeg.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re