A Trónok harca 8. évadára nagyon sokat kell várni, az utolsó 6 epizód forgatása ugyanis a szokásosnál is tovább tart. Az HBO álláspontja szerint jobb döntés több időt adni az alkotóknak, így az utolsó felvonás is nagyon eséllyel hozza majd az eddig megszokott minőséget. A sajtó csak találgatta, hogy vajon mikor érkezik a Westerosban játszódó széria lezáró etapja, az Arya Starkot alakító Maisie Williams friss, a Metro-nak adott interjújából azonban már hónapra pontosan tudjuk a premier dátumát.

“Decemberben fejezzük be a forgatást, a 8. évad első része pedig 2019 áprilisában kerül képernyőre. Négy hónapja lesz így a stábnak tökéletesre vágni ezeket az epizódokat. Jobb, ha nem sietik el, mert tartozunk annyival a nézőközönségünknek, hogy a lehető legélvezetesebb finálét nyújtsuk számukra” – árulta el a színésznő. Amennyiben a Trónok harca tényleg jövő áprilisban folytatódik, akkor az HBO marad a jól bevált, tavaszi premiernél. Eddig egyedül a 7. évad volt abból a szempontból különleges, hogy júliusban mutatkozott be.

Sokan bíztak abban, hogy a Trónok harca lezáró etapja már akár jövő januárban megérkezhet az HBO-ra, így viszont türelemmel kell lenniük még egy ideig a rajongóknak.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát