Még a nyáron jelentették be, hogy a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásán mutatkozhat be a Star Trek: Az új nemzedék főhősére, Picard kapitányra épülő sorozat. A karaktert 1987 és 1994 között láthatta hétről-hétre a közönség, illetve 1993-ban a Deep Space Nine első két részében is feltűnt a képernyőkön. Picard később négy Star Trek film főszereplője is volt, ezek 1994 és 2002 között mutatkoztak be.

A híres kapitányt a folytatásban is Patrick Stewart fogja eljátszani. A most 78 éves színész az elmúlt évtizedekben hatalmas sztárrá vált Hollywoodban, hiszen a mutánsokról szól X-Men filmsorozat egyik húzóneve lett. David Nevins, a CBS kreatív igazgatója most azt is bejelentette, hogy a Picardra épülő széria mikor mutatkozhat be az All Access kínálatában. A hírek alapján a rajongók 2019 végén láthatják legkorábban a produkciót.

“2019-ben nem csak egy, hanem két Star Trek sorozat is bemutatkozik a képernyőkön, hiszen új évaddal jön a Star Trek Discovery és év végén érkeznek Picardék is” – mondta el Nevins, aki azt is hozzátette, a Discovery 2. évada azért lesz különösen izgalmas, mert a fiatal Spock is látható lesz benne. A Star Trek: Discovery 2017 őszén volt először látható a CBS All Access kínálatában, a rajongókat pedig erősen megosztotta a sorozat. Egyesek szerint a FOX-ra készített The Orville ráadásul közelebb áll a régi Star Trek szériák hangulatához. Jövőre folytatódik a versenyfutás a sci-fi sorozatok között, jó dolguk lesz a tősgyökeres nézőknek.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre