Egyre több minden derül ki a Trónok harca első előzménysorozatáról, melynek pilot epizódját 2019 februárjában kezdik forgatni. Először azt tudtuk meg az amerikai sajtóból, hogy már nagy erőkkel castingolják a szereplőket a produkcióhoz, majd hivatalosan is bejelentette az HBO, hogy a széria főszereplője Naomi Watts lesz. George R. R. Martin, a sorozat executive producere most Twitteren tette közzé, hogy a spinoff címe The Long Night lesz, amely arra utal, hogy Westeros történelmének legsötétebb fejezetei elevenednek meg a képernyőn.

“Elkezdődött a The Long Night szereplőválogatása, mely az első olyan Trónok harca előzménysorozat lesz, aminek a pilot epizódját leforgatjuk” – írta A tűz és jég dala regények megalkotója. Most már biztos, hogy a spinoff több ezer évvel az anyaszéria előtt fog játszódni, a Hősök korának végén, amikor a Mások nekitámadtak Westerosnak. Habár arra nem érdemes számítani, hogy az eredeti sorozatból bárki benne lesz a történetben, de Lannisterek, Starkok és a leghíresebb Házak itt is jelen lesznek.

A Hosszú éjszakáról először Öreg Nan meséiben hallhattunk, a legenda azonban hamarosan megelevenedik. A Trónok harca spinoffja legkorábban 2020-ban mutatkozhat be, ha a pilot leforgatása után berendelik a teljes első évadot. Az anyasorozat utolsó évada pedig 2019 első felében jön az HBO-ra. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban