Egyes sorozatoknak nagyon jót tesz az, ha a történetüket időugrással folytatják, mert a karaktereket az utoljára látott helyzetükhöz képest teljesen új szituációban látjuk visszatérni. Erre példa az HBO-n futó Fülledt utcák is, melynek második szezonja 5 évvel azután folytatódik, hogy a bűnös New York városának lakóit otthagytuk. De említhetnénk még a The Walking Deadet is. Most Nikolaj Coster-Waldau, aki a Trónok harcában Jaime Lannistert alakítja, arról nyilatkozott, hogy a Trónok harca 8. évada hasonló kreatív megoldással él-e majd.

“Annyit elárulhatok már most, hogy pontosan ott veszi fel majd a fonalat a lezáró szezon, ahol a 7. etap abbamaradt” – árulta el Coster-Waldau, az amerikai sajtó pedig egyből találgatni kezdte, hogy érdemes-e komolyan venni a színész szavait. Illetve, hogy spoileres nyilatkozatról van-e szó. Ha utóbbi eset áll fenn, akkor izgalmas lesz látni, hogyan ocsúdnak fel a szereplők A Fal összeomlása utáni sokkból, illetve mi lesz Havas Jon és Dany friss kapcsolatának közvelen következménye.

A sztár arról is beszélt, hogy komoly fordulatokra számíthatunk az utolsó 6 részben, mely 2019 első felében érkezik. Nikolaj Coster-Waldau pedig nagyon büszke arra, amit az HBO-val közösen összehozott a stáb. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része