Míg a tévécsatornáknak nem szokása eltitkolni a nézettségi számokat, addig az online videotárak általában csak listák formájában teszik közzé, melyek a legnépszerűbb tartalmaik. A Netflix ezúttal a 2019-es évről adott ki egy TOP10-es közleményt, melyben a legsikeresebb sorozataikat sorolják fel. Az egyes szériák nézői közé mindenkit beszámoltak, akik a premiert követő 28 napban legalább 2 percet megnéztek a produkciókból. Azoknál az alkotásoknál, amelyek decemberben jöttek ki, az első napok eredményeit szorozták fel.

A 10. helyen egy szuperhősös széria, a Raising Dion végzett, melyben egy különleges képességekkel megáldott gyermek nevelésének nehézségeit láthatjuk. A 9 részes produkcióban a Fekete Párduc és a Creed filmek sztárja, Michael B. Jordan is felbukkan. A 13 Reasons Why továbbra is a Netflix húzócímei között van, a tinidráma 3. évada előzte meg a Raising Diont, míg előtte a kissé botrányos, de sokak által kedvelt Sex Education, valamint a megtörtént esetet feldolgozó Unbelievable végeztek. A 6. pozícióban a When They See Us című bűnügyi sorozatot találjuk, melyet az online videotár egyik legismertebb, szappan-szerű produkciója, a You előz meg a 2. évadával.

A Netflix 2019-es, TOP10-es listáján a 4. helyet a Christina Applegate (Egy rém rendes család) és Linda Cardellini (Avengers) főszereplésével készült komédia, a Dead to Me foglalta el. A dobogó legalsó fokára egy képregényadaptáció, a The Umbrella Academy került, mely egy diszfunkcionális, különleges képességekkel rendelkező közösséget mutat be. Meglepetés, hiszen csak december 20-án került fel a Netflixre, de a legnépszerűbb sorozatok között van a The Witcher, mely a 2. helyre került. A lista legfelső fokán pedig a Stranger Things (a képen) található, a 80-as évek alternatív Amerikájába kalauzoló, szörnyekkel és tiniszerelemmel megfűszerezett produkció idén mindent vitt az online videotáron.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max