Az Exatlon Hungary több, mint 3 hónapja vette kezdetét a TV2-n, a sportvetélkedő azóta is jó nézettséget hoz hétköznap esténként. Hamarosan azonban befejeződik a reality. Ezt követően, április 23-tól az Exatlon helyén új tartalmakkal várja a nézőket a TV2. Hétköznap esténként 19:10-től jön a Bezár a bazár! 2. etapja, ezt követően pedig Stohl András új vetélkedője, A Bank érkezik a képernyőkre.

2018 novemberében a SorozatWiki elsőként számolt be róla, hogy a Bezár a bazár! hamarosan új évaddal térhet vissza. A gameshow előző szezonjához hasonlóan ismát játékospárok küzdenek a most már 25 milliós nyereményért. A párok egyik tagja a Kvízkirály, aki egyre nehezebb kérdésekre válaszol és ezzel nyer időt a Nyereményvadásznak, aki a Bazárban gazdálkodhat. A Bezár a bazár! április 23-tól, minden hétköznap 19:10-től jelentkezik a második évadával.

Március elején számoltunk be arról, hogy a TV2 vadonatúj vetélkedőt indíthat A Bank címmel, amelynek a műsorvezetője Stohl András lehet. A Bezár a bazár! után, minden hétköznap este 20:45-kor érkezik a hazai fejlesztésű vetélkedő 1. szezonja is. A Bankban a játék két részből áll majd, az elsőben 2 játékosduó párbajozik egymással, akik 4-4 kérdést kapnak és azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya úgy szól, hogy 6 kérdés, 6 perc, 60 millió forint. A nyertes pár egyik tagja ekkor kérdésekre válaszol, a másik pedig trezorokat nyitogat. A 2-es, 4-es és 6-os kérdések kiemeltek, extra trezorokkal. Jó válasz esetén a trezorokban található összegek hozzáadódnak a nyereményhez, a rossz megoldásokért viszont levonás jár.

hirdetés

A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia. Ha A Bank mindkét játékosa jól válaszol a megadott egy percen belül, hazavihetik a nyereményt. Amennyiben viszont nem ugyanazt jelölték, a trezorokat nyitogató játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja válaszát tartsák meg végső opcióként. A műsorban olyan játékosok szerepelnek majd, akik jól ismerik egymást, mert A Bank a kölcsönös bizalomra fog építeni.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna