Január 2-án indult az Exatlon Hungary a TV2-n. Palik László műsora azóta is minden hétköznap képernyőn van. A sportvetélkedő komoly siker, a mai napig messze csatornaátlag felett teljesít. Az első két hónapban szinte minden nap kiváló számokat produkált, az elmúlt hetekben pedig hol jó, hol közepes adatokat szállít. Ugyanakkor a Fókusz és a Drága örökösök szinte minden nap legyőzi, a Barátok közt ellen viszont sokszor tud nyerni az Exatlon. A műsor elején még 20:20 előtt véget értek az adások, de a jó nézettséget látva a TV2 egyre hosszabb részeket készített. Mára a legtöbb adás 21:30-ig tart, de olyan is van hogy majdnem 22 óráig képernyőn van.

Az Exatlon Hungary már közel 3 hónapja látható, így egyre többen kérdezik, hogy még meddig tart. A SorozatWiki információi szerint eredetileg február végén, március elején már befejeződött volna az első szezon, de a műsor sikere miatt a TV2 Csoport meghosszabbította azt. Azonban bármennyire is úgy tűnik, nem fog örökké tartani a produkció. Az Origo tegnap írta meg, hogy Palik László a keddi adásban azt mondta, hogy még 20 nap és kiderül ki nyeri a 20 milliós főnyereményt. Így ha továbbra is hetente 5 adással jelentkezik az Exatlon, akkor április 21-én húsvéthétfőn, vagy 22-én egy nappal utána, attól függően hogy TV2 miként adja a műsort, vagy Palik hogy számolt.

A sportvetélkedő után még nem tudni mit fog adni a TV2. Fischer Gábor a SorozatWikinek adott interjújában elmondta, hogy az Áll az alkut és a Bezár a bazárt is folytatják, de még korábbról arról is szóltak a hírek, hogy a Séfek séfe is új évaddal fog jelentkezni, méghozzá Liptai Claudiával. Pár hete pedig kiderült, hogy Stohl Andrással is érkezik majd egy új vetélkedő a csatornára. Az nyilvános, hogy Gundel Takács Gábor műsorát most forgatják, utóbbi kettőnél pedig úgy tudjuk, már túl is vannak a felvételeken. Így ezek közül akármelyik képernyőre kerülhet április végétől a Tények után a TV2-n.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát