Az Exatlon Hungary 2019 elején indult a TV2-n, a sportvetélkedő első évada végig szép számokkal ment. A produkció nézettsége akkor sem csökkent számottevően, amikor egyre hosszabb adások voltak láthatóak belőle. Palik László műsora közel 4 hónapon keresztül volt képernyőn, és ez idő alatt stabil pontja lett a TV2-nek. Júniusban elsőként számoltunk be róla, hogy úgy tudjuk, a 2019/2020-as televíziós szezonban térhet vissza új szezonnal az Exatlon Hungary. Később, a Big Picture konferencián hivatalosan is bejelentették a folytatást.

Most pedig egy nagyszabású sajtótájékoztatón bejelentették az Exatlon Hungary 2. évadának Bajnok csapatát, melynek tagja lesz Csollány Szilveszter, olimpikon, világbajnok és európa bajnok tornász, Dr. Busa Gabriella, háromszoros kick-boksz világbajnok, Tóth Dávid, olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakozó, Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnok, Kempf Zozo, freestyle BMX-világbajnok, Poór Brigitta, világ és európa bajnok tereptriatlonista, Kótai Mihály ökölvívó és Kocsis Alexandra, testépítő, a Survivor harmadik évadának egyik versenyzője. A sportvetélkedő 2020 január 1-jén tér vissza a TV2-re, még látványosabb pályarendszerrel. Az Exatlont ismét a Dominikai Köztársaságban forgatják, ezúttal azonban az északi helyett a déli parton.

Fontos újítás, hogy a műsor első évadától eltérően most már férfi és női győztest is avatnak, akik 15-15 millió forintot vihetnek haza a végén. Az Exatlon Hungary 2. évadában visszatér egy, a nézők által kedvelt versenyző, Gelencsér Tímea, aki ezúttal riporterként készít interjúkat a versenyzőkkel a helyszínen.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel