Magyar idő szerint május 20-án hajnalban befejeződött napjaink legfontosabb tévésorozata, a Trónok harca. A produkció végén a Starkok rajongói örülhettek legjobban, hiszen Sansa Észak királynője lett, Bran Westeros ura, Arya pedig elindult a kontinenstől nyugatra, felfedezni a világot. A találgatások egyből megindultak, sokan felvetették, hogy Arya Stark igazán kaphatna egy önálló sorozatot, amely az utazásairól szól.

Casey Bloys, az HBO programigazgatója nemrég reagált is az ötletre. “Sajnos rossz hírrel kell szolgálnom, Arya nem fog spinoffot kapni. David Benioff és D. B. Weiss a Trónok harca 8 évada alatt egy önálló, kiforrott világot alkotott, amelyet nem szeretnénk bolygatni. George R. R. Martin univerzuma elég nagy ahhoz, hogy az előzményszériák Westeros eddig ismeretlen oldalát mutassák be. Ezért nem kap majd folytatást, vagy direkt spinoffot a Trónok harca a közeljövőben!” – árulta el a szakember.

A Trónok harca előzményének pilotja 5 ezer évvel az anyasorozat előtt játszódik majd, jelenleg Bloodmoon munkacímre hallgat és a legújabb hírek szerint az Erdő Gyermekeiről fog szólni. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél