George R. R. Martin izgalmas értekezést tett közzé blogján a Hugo irodalmi jelölések kapcsán. A kommentelők rögtön kaptak is az alkalmon, hogy az írót kifaggassák arról, hogy mik a tervei a Trónok harca könyvsorozattal. Martin elárulta, hogy 2018-ban a Targaryen királyok történelmét taglaló Fire and Blood jelenik meg mindössze, így rengeteg rajongó kedvét elrontotta a művész. Annak ellenére, hogy a Trónok harca szerzője köztudottan nagyon lassan ír, az emberek reménykedtek benne, hogy még ebben a naptári évben olvashatják a Winds of Wintert.

A könyvből különféle írások már napvilágot láttak, így a The Sons of the Dragon című novella is, ebben Hódító Aegonról olvashatunk. A szerző feltűnően nem reagál a Winds of Winter, a hatodik Trónok harca regényt övező kérdésekre, és mivel egyedül a Fire and Bloodot emlegeti idei publikációként, ezért minden arra utal, hogy a várva várt folytatás ebben az évben már nem kerül a polcokra.

A Trónok harca atyja arról is ír, hogy A tűz és jég dala könyveket nem folytatásos sztorinak, inkább egy kényszerből több kötetre feldarabolt mesének tartja. Ugyanis túl hosszú ahhoz, hogy egyben leközöljék. Ezzel kapcsolatban Martin úgy fogalmazott, hogy feltehetően hét részes lesz a regénysorozat, de a művész azt se zárta ki egyértelműen, hogy időközben még hosszabbra duzzadhat a történet. A rajongók ettől rögtön izgalomba jöttek, mondván ez arra utalás, hogy talán kaphatunk még egy nyolcadik felvonást a sztoriból.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része