A Forma 1: Verseny a túlélésért 2019 márciusában mutatkozott be a Netflixen, a dokumentumsorozat a 2018-as Formula-1 bajnokság izgalmait mutatta be. A tíz részes első etapot a Formula 1 Group az online videotár együttműködésével készítette. A folytatás magyar felirattal és szinkronnal jött február 28-án a Netflixre. A What”s On Netflix értesülései szerint az online videotár a nagy sikerre való tekintettel berendelte az alkotás harmadik etapját is, mely a koronavírus-járvány által elhalasztott, jelenleg is zajló idényt dolgozza majd fel.

A RaceFans.net írta meg elsőként, hogy a 2020-as Formula-1 világbajnokság nyitófutamán már a helyszínen forgatott a dokumentumsorozat stábja, melyet az amerikai sajtó most kapott fel. A július 5-én megrendezett Osztrák Nagydíjon két főből álló operatőri stáb kísérte figyelemmel a McLaren munkáját, míg a Red Bullt egy kamerás filmezte. Az idei Forma-1-es szezon a megszokottnál rövidebb lehet, az ezzel kapcsolatos részletekről azonban jelenleg is folynak a tárgyalások.

Az online videotár produkciója azonban olyan izgalmas részleteket mutat majd be, mint a 70. évfordulós verseny, amelyet Silverstone-ban tartottak. A Williams pilótája, George Russell pedig arról nyilatkozott, hogy az idei világbajnokság kezdete előtt a Netflix kamerát adott néhány versenyzőnek, hogy a karantén alatti tapasztalataikat rögzítsék. Az amerikai sajtó szerint a Forma 1: Verseny a túlélésért harmadik etapja 2021 januárja és márciusa között érkezhet meg a Netflixre, így a produkció rajongóinak nem kell számottevő csúszásra számítaniuk.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora