Február végén és március elején tavaszi műsorrendre vált az RTL Klub. Az új struktúra hétköznap kora esténként nem hoz változást, de mivel késő este és hétvégén rengeteg premier lesz, így kétszer annyi saját gyártású műsort fog sugározni a csatorna, mint eddig.

Hétköznap változatlan időpontban lesz látható a Fókusz, a Keresztanyu és A mi kis falunk ismétlése. Ezek után viszont minden este, 22:10-15 körüli kezdéssel más tartalom kerül képernyőre. Márciustól hétfőnként az Életünk története 2. évada érkezik az RTL Klubra. Friderikusz Sándor műsorának folytatásáról és új vendégeiről itt olvasható bővebben. Az időutazó talkshow bruttó (reklámokkal együtt) 70 percben fog jelentkezni. Kedden a Házon kívül, majd pedig 22:50-től a XXI. század – a legendák velünk élnek lesz látható.

Szerdánként jön a Nagy szám, mely a csatorna tavaszának egyik újdonsága lesz. A vadonatúj riportmagazint Kovács Patrícia vezeti majd és a legnagyobb magyar sztárok, számos színész, előadóművész és más területről ismert híresség is bemutatkozik eddig ismeretlen, egészen új oldaláról. A bruttó 65 perces műsorról bővebben itt írtunk.

Február 25-én, tehát már az elkövetkezendő héten csütörtökön debütál a Cápák között 3. évada. Az új szezon szintén Lilu műsorvezetésével, de egy új cápával érkezik, további részletek korábbi cikkünkben olvashatóak. A produkció bruttó 90 percben jelentkezik, így közel 23:45-ig tart majd. A jelenleg minden hétköznap este képernyőre kerülő New Amsterdam, február végétől már csak péntekenként lesz látható. A kórházas sorozat 2. évadából azonban már csak néhány epizód van hátra.

hirdetés

Szombatonként folytatódik A Tanár 3. évada, majd hamarosan érkezik A mi kis falunk 5. évadának folytatása. Vasárnap, február 28-tól pedig érkezik az Apatigris 2. évada. A sorozat 18:50-kor lesz látható és a színészgárdához csatlakozik Ónodi Eszter is. Mindkét hétvégi napon a saját gyártású szériák után filmek lesznek láthatóak.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része