A jövő év elejétől igen jó dolga lesz a török sorozatok rajongóinak a TV2 Csoport csatornáin. Január 4-én délután visszatér egy nemrég szünetre küldött, népszerű széria és egy vadonatújat is indítanak. Ugyanezen a napon pedig a SuperTV2-n az esti órákban szintén egy vadonatúj török produkció érkezik.

A Bosszú csapdájában első évadának utolsó epizódja december 18-án volt látható a TV2-n. A széria azóta szüneten van, de a SorozatWiki megtudta, hogy már nem sokáig. A sorozat 2. évada január 4-én érkezik és most is a Tények előtt lesz látható.

Január 4-én lesz Az én lányom (Kizim) magyarországi premierje a TV2-n – tudta meg a SorozatWiki a médiavállalattól. Az új sorozat minden hétköznap 15:40-kor lesz látható. A szériából 2018-ban és 2019-ben egy évad készült, mely 34 darab 120 perces epizódból áll, melyet itthon 40-45 perces epizódként mutatnak be. A főszerepben az Anyából ismert kislány, Beren Gokyildiz látható, valamint a Kuzey Güney sztárja, Bugra Gülsoy.

hirdetés

A történet szerint a nyolcéves Öykü kivételes kislány, empatikus és érzékeny a körülötte lévő világra. Amikor nagynénje – aki születése óta gondozza őt – elhagyja, Öykünek meg kell találnia apját, Demirt. Demir egy felelőtlen ember és csaló, aki árvaházban nőtt fel, ráadásul épp azon a napon tartóztatják le, amikor Öykü rátalál. Demirt a bíróság azzal a feltétellel engedi szabadon, hogy gondozza a lányát. A férfi közben beleszeret egy nőbe, Candanba, ám senki nem sejti, hogy van egy titka, amelyet nem mondhat el senkinek.

Szintén január 4-én érkezik A csodadoktor (Mucize Doktor) a SuperTV2-re – tudta meg a SorozatWiki a TV2 Csoportól. A produkció minden hétköznap 19 órakor lesz látható a tévéadón, így elkerüli a TV2 délutáni telenovelláit. A török széria a dél-koreai Good Doctor című romantikus széria török adaptációja. Alig több mint egy éve, 2019-ben indult hazájában és első évada 28 epizódból áll. Itthon a sorozat 60-80 részre bontva kerülhet képernyőre. A produkció Törökországban nagy siker, így a második szezonja jelenleg is képernyőn van.

A történet szerint Dr. Ali Vefa (Taner Ölmez) még gyermekkorában egyedül maradt: családja elhagyta, bátyja kisgyermekkorukban meghalt. Ali ráadásul savant-szindrómában szenved, ám elképesztő memóriájának köszönhetően évfolyamelsőként végzi el az orvosi egyetemet, majd sebészeti asszisztensként szeretne dolgozni egy magánkórházban. Két esetben is bebizonyítja kiemelkedő képességeit, betegsége miatt azonban kérdéses, hogy az intézmény rábízhatja-e betegei sorsát. Kommunikációs képességei – ahogyan általában ezeknél a betegeknél – gyengék, így nehezen tudja magát megvédeni, ám van, aki támogatja őt. Vajon megkezdheti-e munkáját dr. Ali Vefa?

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része